De beste tips om winstgevend oline te ondernemen. - Marketingcursus

Ga naar de inhoud
de geheimen onthuld
"Wat u hier leert, zal uw omzet verveelvoudigen"

Dit zijn absoluut zaken die u MOET weten, wilt u als Internet Ondernemer kunnen slagen.
De vragen die Online ondernemers zich stellen zijn steeds dezelfde...
pijl naar rechts
  • Hoe krijg ik meer bezoekers
  • Hoe verander ik meer bezoekers in betalende klanten
  • Welke producten of diensten kan ik het beste aanbieden
  • Kan ik een eigen product of service op Internet aanbieden
  • Hoe kan ik adverteren zonder dat het me een vermogen kost
  • Hoe kan ik meer verdienen en er toch minder tijd aan besteden
Pijl naar links
Ik neem toch aan dat tussen deze vragen wellicht een aantal vragen zitten die u zich ook stelt.
Zou het niet heerlijk zijn als u op al die vragen een antwoord krijgt?
Als het voor u geen geheim meer is hoe u op structurele wijze zeer waardevolle bezoekers naar uw site of aanbieding krijgt.
Als uw conversie van bezoeker naar klant boven het sectorgemiddelde uit komt.
 Als u, als vanuit een helikopter, zou kunnen bezien welke producten u  het beste kan aanbieden, of hoe u uw bestaande producten en diensten  voortaan beter kan aanbieden.
Als u voor het eerst ook uw eigen producten of services kan aanbieden.
Als u vrijwel gratis kan adverteren.
Hoe u structureel minder zou werken en toch meer gaat verdienen!

Zou dat niet fantastisch zijn?
Ik geef u het antwoord op al die vragen en meer in het E-boek "Online Ondernemen ".
Online ondernemen eboek
Bestel Nu
Een hele mooie vraag waarop het E-boek "Online Ondernemen" ook het antwoord geeft, is de vraag:
"Hoe kan ik verdienen aan klanten die mijn product niet willen afnemen"
Denkt u daar gerust even over na.
Het antwoord staat ook in het E-boek. De meeste ondernemers denken het  antwoord wel te weten, maar in de praktijk lukt het ze niet. Ze verdienen dus NIET aan de klanten die hun product niet willen afnemen. Nu ben ik iemand die het verschil tussen theorie en praktijk van groot  belang acht. Het weten maar niet toepassen, telt in mijn ogen dus niet. Ik verdien wel aan die consumenten, het verveelvoudigde mijn inkomen  toen ik het succesvol ging toepassen!
Het kan ook UW inkomenpotentieel minstens verdubbelen.
Wacht niet langer,


Waarom dit E-boek? Ik ben immers van mijn vak uit geen coach of instructeur. Ik ben zelf een succesvol ondernemer op een heel ander vlak.
- Na veel gesprekken met ondernemers die me steeds vroegen hoe of ik mijn succes creëerde, besloot ik dat het tijd voor me werd om effectiever te werken.
Immers, steeds weer dezelfde gesprekken voeren over materie die ik van haver tot gort ken, is niet effectief. Ik heb er ook helemaal geen probleem mee mijn succesformule wereldkundig te maken.

Ik breng zelf in de praktijk wat ik u kan leren.
Hoe kan ik meer doen, door minder te doen!
Door  mijn kennis vast te leggen in het E-boek 'Online Ondernemen', kan ik  vervolgens met de gewonnen tijd efficiënter "de diepte in".

Informatie die letterlijk duizenden euro's aan extra inkomen voor u kan  betekenen, krijgt u van mij voor nog geen fractie van een cent op de  euro.
Ik geef het bijna letterlijk weg.
Irene,  mijn partner, vroeg zich, toen ze de prijs hoorde waarvoor ik u dit  E-boek ga aanbieden, vertwijfeld af: "Waarom doe je dit? Je hebt deze  kennis in jaren opgebouwd, het is de kern van ons inkomen. Je bent  daarbij al weken aan het schrijven aan dit E-boek en dan geef je het weg  voor een habbekrats! Waarom?"
100% garantie
De reden is simpel.
Ik wil meer tijd hebben voor mijn eigenlijke werk en U kan daar van profiteren.


Hoeveel is het u waard als ook u met één tip uit het E-boek al enkele uren per week aan tijd kunt besparen?
Als u 100%, 200% en misschien wel meer dan 300% meer omzet kunt halen uit nieuwe en bestaande klanten?

Het E-boek 'Online Ondernemen ' dat u hier kan bestellen is daar toe in staat!

Online ondernemen eboek
Het  zou logisch zijn als ik voor deze informatie, waarvoor ik ooit 1.000 euro voor één uur consult gevraagd heb (*), aan u zou verkopen voor een enorm vermogen. Het zou zelfs meer dan logisch zijn en in die zin heeft Irene helemaal gelijk. De informatie in het E-boek is letterlijk duizenden tot tienduizenden euro's waard. Maar, er is nog een reden waarom ik u geen duizenden of zelfs tienduizenden euro's ga vragen.

(*)  De ondernemer verdiende aan die opzet uiteindelijk 200.000 euro. Hij was spotgoedkoop uit! Overigens moet ik daarbij wel toegeven dat ik uiteindelijk wel wat meer dan één uur kwijt was, want ik heb toen ook de mini-site website even voor hem gebouwd. Hij maakte mij uiteindelijk 3.000 euro over.

In Nederland en België zijn nog steeds amper ondernemers die weten hoe Online Marketing echt in elkaar zit. Degenen die het weten, willen niet graag dat ik dit nu openbaar maak.
Ik  ben echter van mening dat het ook uiteindelijk in hun voordeel werkt  als we eindelijk in Nederland en België Internet Marketing ook massaal  serieus gaan oppakken. Te veel mensen die er niets van bakken in de  markt is niet goed. Het wordt tijd voor een serieuze aanpak. U krijgt  hiervoor de opgelegde kans. Het is aan u of u dat punt ook gaat scoren.

Voor u dat gaat doen wil ik nog even aangeven wie ik ben.
Informatief
Ik  ben Tom Lassing, in 1965 geboren in hartje Utrecht, uitzicht op de Dom.  Dat uitzicht heb ik nog steeds, maar nu hangt het als tekening aan de  muur. Ik woon nu in een prachtige woonboerderij in het buitengebied van  het dorp Best in Zuidoost Brabant.
In april 2001 ben ik volkomen  berooid opnieuw begonnen. Ik was er niet blij mee, ben er zeker niet  trots op. Ik ben zakelijk gezien plat op mijn gezicht gegaan en heb in  de Internet bubble de hoogste toppen en diepste dalen mogen meemaken.
 In Amerika is het een pré als je een keer onderuit bent gegaan. In mijn  ogen een terechte reden. Immers weet je dan als geen ander, welke situatie  je nooit van je leven nog een keer wilt meemaken.
In april 2001 ben  ik, midden in de beurs en Internetcrisis, van start gegaan met een  beursportal op Internet. Snel daarna werd, samen met een partner, een  financiële service gestart. Na een jaar gratis serviceverlening  realiseerde deze service vervolgens drie jaar lang het basisinkomen voor  twee gezinnen.
Dit initiatief heb ik echter per 1 juli 2005  verkocht. Mijn reden, ik wilde meer tijd voor mijn andere initiatieven  hebben en niet de hele dag achter het computerscherm moeten zitten.
Ik heb nu in totaal meer dan 200 Internet domeinen in bezit, de meeste voorzien van een initiatief, in welke vorm dan ook.
 Mijn huidig inkomen is niet zo van belang, maar is aanzienlijk. Ik sta  er nog altijd iedere maand weer met ongeloof naar te kijken.
Waarom ik dit alles openbaar maak?
Ik wil graag dat u weet welke gedreven ondernemer deze site en het E-boek "Online Ondernemen" schreef.
Weet  ook dat ik nog iedere maand moet en wil werken voor mijn geld. Ik kan en wil dus niet vanuit de luie stoel aangeven hoe het allemaal zou moeten. Net als u moet ik mijn kennis up to date houden, Zelf dagelijks de handen uit de mouwen steken en de schoorsteen rokende houden.
Daarom ook geen onrealistische verhalen over tienduizenden euro's per maand die snel en voor iedereen te verdienen zouden zijn. Er zijn echt heel weinig online ondernemers die dat soort inkomsten helemaal alleen voor elkaar krijgen. Voor hen schreef ik dit E-boek niet. (Al zijn er wel verschillende die het ondertussen wel halen.)

Het E-boek is in eerste instantie geschreven voor iedereen die:
  • al Internet initiatieven heeft staan, maar denkt dat het effectiever en succesvoller kan
  • die de eerste stappen NU wil gaan zetten
  • tussen enkele tientjes en enkele duizenden euro's per maand bij wil verdienen met de potentie het op termijn uit te bouwen tot meer.

Als  u al een inkomen heeft, dan raad ik u aan dat vooral nog te handhaven!  Rust over het inkomen geeft ruimte tot ondernemen. Onrust over het  inkomen blokkeert de ondernemer in vrij denken.

De Nederlandse en Belgische online markt is verhoudingsgewijs (nog) vrij klein.
Dat is ongetwijfeld een nadeel, maar ook een enorm voordeel.
Het is namelijk de enige reden dat u NU NOG ALTIJD een initiatief kunt gaan starten dat een ongekend groot succes kan worden.
Er zijn vele niches die in Nederland nog amper een serieus Internet concept kennen.
Online ondernemen eboek
Als  u in Engeland zou wonen, had u het heel wat zwaarder gehad. Immers  loopt Amerika zeker een jaar op Europa vooruit. Gigantische Amerikaanse  Engelstalige initiatieven maken het lokale Engelstalige vrijwel  onmogelijk. Onze markt is, vanwege de taal, niet interessant voor die  Amerikaanse initiatieven. Het excuus van een kleine markt en dus te  weinig omzet gaat niet op. 20 miljoen Nederlandstaligen is een enorme  markt. Concurrentie is er op deze online markt vaak nog amper.

Het E-boek geeft u antwoord op vrijwel alle vragen waar u als Online Ondernemer mee te maken krijgt.

In Engeland hebben ze een mooi spreekwoord:

Penny Wise and Pound Foolish.....
Koop het E-boek voor de spreekwoordelijke penny's en haal de ponden daarna binnen.
100% garantie
"U neemt helemaal geen risico met uw investering!"

Indien u, om welke reden dan ook, het gevoel heeft dat dit E-boek niet aan uw verwachtingen beantwoordt, krijgt u uw geld meteen terugbetaald.
Stuur  mij gewoon een email en u krijgt uw investering tot op de laatste  eurocent terugbetaald. Dezelfde dag nog. Zonder vertraging, zonder  zeuren. Zo simpel is het, zo werk ik!
Bestel nu
PS: Als ik me ooit ga realiseren hoe zeer ik hier enorme waarde letterlijk aan het weggeven ben, kan ik de prijs wel eens flink gaan verhogen. Ik hou me hoe dan ook dat recht voor. Wie me kent weet ook dat ik dat in het verleden ook al eens deed. Mijn financiële services gingen binnen zes maanden na commercieel gaan 100% in prijs omhoog. Dat recht had ik en dat recht nam ik.

PPS: Als u nu de bestelling plaatst, heeft u recht op twee jaar lang aanvullingen, mocht ik besluiten een nieuwe update te schrijven.

PPPS: U krijgt als bonus van mij, het door Mike Joyner in het Engels geschreven E-book "How I became an Amazon #1 Best-Seller in 48 hours" Oorspronkelijke prijs $197, nu verkrijgbaar voor $47 en ik geef het u helemaal gratis!

PPPPS: In combinatie met het E-boek krijgt u ook gratis toegang tot enkele video's met uitleg over onder andere een AdWords account instellen en hoe u via FTP een site kunt uploaden. Stap voor stap leg ik u alles uit! Ik laat u zien hoe u uit één zoekwoord ruim 450 zoekwoorden kunt verkrijgen!
Terug naar de inhoud